Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Justin bieber :D <3 ^^

2013.01.31

 

A száraz tények

Neve: Justin Drew Bieber47447.jpg

Született:1994. március 1-jén

Szeme:barna

Csillagjegye:Halak

Családi vonások: édespja szemét és orrát, illetve édesanyja száját örökölte

Kedvenc színe:lila

Nemzetisége: Kanadai

Szülővárosa: Dtratford,Ontario állam,Kanada

Lakóhelye:Atlanta,Georgia állam, USA

Testvérei:Jazmyn nevű féltesó és Jaxon nevezetű féltesó, mindkettő fiatalabb nála

Melyik lemezcéggel áll szerződésben:Island Records

Állata:Sammy, a papillon fajtájú kutya

Hangszerek.amiken tud játszani:Trombita,gitár, zongora és dob

Öltözködési stílusa:vagány gördeszkás

Zenei behatások: Usher,Michael Jackson, Stevie Wonder,Boyz II Men

Hobbijai:sportok,gördeszkázás és breaktánc

Beszélt nyelvek:angol és franica

Kedvenc ételei:bolognai spagetti,krémsajttorta és a gumicukor

Kedvenc reggelije:Cap'n Crunch gabonapehely

Fél:a zárt terektől és a nagy tömegektől

Szeret:moziba járni a barátaival,illetve nintendózni

Utálja:az Uggs csizmákat a lányokon62027.jpg

Kedvenc filmje:Rocky IV.

Kedvenc tévésorozata:Smallville

Ambíciói:szeretne duettet énekelni Beyoncéval,főiskolára járni és belekóstolni a színészetbe

Kedvenc Szuperhőse:Superman

Jobb- vagy balkezes?Balkezes

A Macet vagy a PC-t szereti?A Macet

 

Justin mondta...

...A szerelemről

Szerintem ez jó érzés.Mármint nem vagyok még nagy szakértője a dolognak, még csak tanulom ezt az egészet,de igyekszem belerázódni.

 

...A suliról

Sok házit online csinálok meg, a tanárom pedig sokszor velem együtt utazgat, úgyhogy még ha úton vagyok,akkor is tudok tanulni.

 

...A hirtelen jött hírnévről

Szédült egy érzés,az bizos.Végig azt gondoltam:>>Mi ez? Tán álmodom?<<Eléggé szürreális dolog.

 

...Az álomállásáról

Építész szeretnék lenni.Az klasz lenne.Szeretek rajzolni.

 

...Arról,kivel szeretne együtt ebédelni

Chuck Norisszal.

 

...A kedvenc weboldaláról

Freetypinggame.net.Tulajdonképpen nem is érte, hogy miért,de sokat lógok ott.

 

...Az álamiról

Nem szoktam álmodni.Csak beájulok,feketét látok.Aztán felébredek.

38984.jpg

Justin világa*-*:)

"Olyas valakivel fogok járni, akibe fülig beleszeretek."

 

"Néha még midig úgy gondolom,hogy éretlen vagyok, és igyekszem nem elájulni magamtól."

 

"Nem hiszed, hogy az álmok valóra válnak?Akkor ezt hallgasd! A Twitteren több embert követek, mint ahányan laknak a szülővárosomban.Az álmok bizony valóra válnak."

 

"Usher nagyon klassz tanáccsal látott el engem:maradj szerény,legyél büszke és még sokra viszed."

57071.jpg

 

"Csak egyszer vagyok tizenhat éves.Úgyhogy ezt ki kell használnom."

 

"Régebben rémálmaim voltak a Scooby Doo filmektől.Most már nem."

 

"Obama elnök rosszul mondta a nevemet, de nem neheztelek rá.Nem igazán az a korosztály, akinek én énekelek.Nem is kifejezetten az az >>Eggyel kevesebb magányos lány.<<"

 

"Április 3-a, reggel, 8.18: Golfban megállíthatatlan vagyok.Április 3-a 8.27:Vagy mégsem!...Haha!"

 

"Még mindig ugyanaza a kissrác vagyok, aki a Youtube-on kezdte...reggelente, ha felébredek, még mindig hálát adok, hogy vannak rajongóim."

 

"Amikor gitározom, jobb, ha nem szólsz hozzám, se nem látok se nem hallok."

 

"A One Time már a könyökömönjön ki, annyiszor kellett elénekelnem."

52309.jpg

 

"Zac Efron fikarcnyival sem jobb nálam!"

 

"Nemrég érkeztem Ausztráliába.Nagyon szép itt.Tetszik az időjárás, az emberek angol kiejtése, a tenger, a hangulat,...Ja, és a lányok is!"

 

Hírnév!:)

Szerény kezdetek

Nehéz elképzelni, de Justin nem mindig akart híres lenni: Egy kisvárosban születtem, és soha nem gondoltam volna, hogy az, hogy videókat teszek ki a netre, meg fogja változtatni az életemet - meséli.- Ilyen fiatalon mégis ez történt velem.Hihetetlen!

38985.jpg

 

Rajongók

Justin tisztában van azzal, hogy a hírnevét a rajongóinak köszönheti, úgyhogy próbálja is kimutatni feléjük, mennyire becsüli őket: a Twitteren sűrűn kommunikál velük, és megosztja az élményeit.Különös gondot visel arra, hogy amikor találkozik a rajongóival, tényleg odafigyeljen rájuk.Ez olyan, mintha én találkoznék Beyoncéval - magyarázza. -Azon vagyok,hogy a találkozás a lehető legszebb élmény legyen számunkra.Én is ezt szeretném a helyükben.

 

Fanatikus rajongók

Justin rajongói sokfélék, de a legőrültebbel épp egy rádióstúdió előtt találkozott.A lány megpillantotta Biebert, és azonnal elkezdett rohanni felé.Justin azt hitte,  csaj csak azért siet felé, hogy egy ölelést kapjon, ehelyett a lány ledöntötte őt a lábáról.Szó szerint, ugyanis mindketten a földön kötöttek ki.De azért ne aggódjatok érte túlságosan! Justinnak tényleg nincsen ellenére, hogy izgatott rajongók veszik őt körül.Melyik tizenöt éves srác ne élvezné, hogy a csajok mindehol sikítozva várnak rá?- poénkodott egy 2009-es interjúban.

 

A hírnév jó oldala34484.jpg

A hírnévnek termézetesen előnyei is vannak. Körbeutazhattam a világot, gyönyörű helyeken jártam- meséli a hálás sztár.Szeretek híres lenni, mert ily módon pozitív irányba befolyásolhatok másokat.

 

A felhők felett

Justin, mivel világszerte híres, lépten nyomon észreveszik, bárhová is megy.Saját bevallása szerint a legfurcsább hely, ahol felismerték, magasan a felhők felett volt.Így emlékszik vissza erre:Egy repülőgépen ültem, és pár lány odajött hozzám, hogy >>Nem te vagy Justin Bieber?<< Hát, elég furcsa volt.

 

Pletykagépezet

Eléggé ijesztő módon a leghajmeresztőbb hírek is szárnyra kaptak Justinról, egy időben egyenesen az a hír járta, hogy meghalt! Igaz, ezúttal is meg kell állapítanunk, hogy nincs új a nap alatt:a szórakoztatóiparbeli kollegái, többek között Taylor Swift és Miley Cyrus is dicsekedhet hasonló, online terjengő rémhírekkel.Hál' Istennek ezt a rémisztő hírt Justin gyorsan megcáfolta:saját maga jelentette be, hogy köszöni szépen, nagyon is él. Ó, igen...És még élvezem is, hogy élek! Haha!- poénkodott a Twitteren.

 

40888.jpg

 

Szerelmes vagy?

Az első csók60539.jpg

Jutin bevallotta, hogy volt már néhány barátnője, a randizást fiatalon, tizenhárom évesen kezdte. Életem első randiján étterembe vittem a lány - emlékszik vissza.-Nagyon szép lány volt.

És vajon emlékszik-e élete első csókjára? Naná! Egy sulibálon történt a dolog.Saját bevallása szerint varázslatos volt.

 

Híres szerelmek

Néhány hírességen bizony Justinunk szeme is megakadt! Még hétéves korában belezúgott az amerikai dívába, Beyoncéba.Nagyon dögös -vallotta be. - Össze is törte a szívemet, amikor hozzáment Jay-Z-hez! Egy nemrégiben az MTV Newsnak adott interjújában Justin elmondta, hogy ha bármelyik hírességet választhatná, ő bizony Meagan Goodot és Kim Kardashiant hívná randira.

 

Rajongók számára reménytelen?

Szerencsére nem kell, hogy híres legyél ahhoz, hogy belopd magad Justin szívébe.Egy rajongójával is boldogan járna.Bárkibe bele tudok szeretni, nem számít, hogy kicsoda.Nem szoktam korlátozni magam-árulta el.

 

Szerelemre készen42100.jpg

Hála az égnek, Justin adott néhány tippet arra vonatkozóan, mit szeret a lányokban.Leginkább a kedves mosolyt és a szép szemek érdeklik.Nem kell kilónyi smink ahhoz, hogy egy lány felkeltse a figyelmét.Jobban kedveli azokat, akik természetesen néznek ki, és két lábbal állnak a földön.Persze Justinnál sem minden a megjelenés.A számára tökéletes pár két tulajdonsággal rendelkezik: meg tudja őt nevettetni, és inteligens, hogy nagyokat tudjanak beszélgetni.

 

Első randi

Milyen első randira számíthatnál hát az elragadó Mr.Bieberrel? Nos, számára a tökéletes randi az lenne, ha a lánnyal elmennénk enni valahova, ahol egy jót tudnánk beszélgetni, és jobban megismerhetnénk egymást.Justin ugyan a videóiban mindig megkapta a lányt, de a való életben félénk.Ez így van.Ha igazán tetszik egy lány, nagyon idges leszek a közelében- mondta erről.Van egy rossz hírünk is: Justin nem hisz abban, hogy már az első randin csókolózni kell.Úgyhogy fő a türelem.

 

        Justin Bieber képek